La Electrica se formează coadă înainte de începerea programului! Probabil în speranța că astfel vor aștepta mai puțin la rând, oamenii au început să vină să plătească facturile înainte de începerea programului, pentru “un loc mai bun la coadă”.

Este vorba despre sediul Electrica de pe strada Gheorghe Doja din Ploiești, de altfel singurul unde pot fi plătite facturile. Fotografia a fost realizată miercuri, 27 martie, la ora 08.40, cu 20 de minute înainte de începerea programului.

Cititorul care ne-a trimis fotografia spune că de două zile încearcă să își plătească factura, dar nu reușește să o facă atunci când iese de la muncă din cauza cozii foarte mari. Acesta mai spune că de fiecare dată când a mers la Electrica minim 20 de persoane erau în fața sa la coadă, în condițiile în care din cele trei ghișee disponibile doar două sunt funcționale. Bărbatul a mai precizat că facturile le are la contabilă, motiv pentru care nu poate plăti în altă parte, decât la sediul Electrica și probabil în aceeași situație sunt și ceilalți oameni care sunt nevoiți să stea la rând.

Iată mai jos punctul de vedere emis de Electrica:

Ca urmare a articolului de presa, aparut in publicatia online “Ziarul Incomod” din data de 28.03.2019, dorim sa lamurim cateva aspecte referitoare la situatia mentionata.

         Este important de stiut ca pe langa posibilitatea achitarii facturilor la ghiseele Oficiului Comercial din Str. Gh. Doja, clientii Electrica Furnizare au la dispozitie mai multe mijloace moderne si rapide de plata.

In acest sens, clientii pot opta pentru unul dintre aceste canale alternative de plata, atunci cand timpul nu le permite sa se deplaseze la punctele noastre de relatii cu clientii:

  Aplicatia MyElectrica si Factura Electronica care permite efectuarea platii simplu si rapid, din contul de client.

  POS-uri de plati rapide din spatiile comerciale (PayPoint Services SRL, Payzone SA,  Mobile Distribution SRL ).

  POS-uri instalate in retele OMV, INMEDIO si ORANGE (Westaco SRL)

  Automate de plata instalate in spatiile comerciale (QIWI ROMANIA SRL)

–  Automate de plata instalate in casieriile proprii (Smartpay Terminals SRL)

–  Dispozitive mobile (Orange Money IFN SA, Mobilpay Wallet )

–  La unitatile bancare partenere: Banca Comercială Română, BRD-Groupe Société Générale, Garanti Bank, First Bank, Patria Bank, Creditcoop, ING Bank, Banca Transilvania

–  Direct debit la Raiffeisen Bank, ING Bank, Garanti Bank, Banca Comercială Română, Bancă Transilvania, BRD-Groupe Société Générale

În continuare, ne menţinem disponibilitatea pentru clarificarea oricăror informaţii referitoare la companie pe care doriți să le faceți publice. 

Cu multumiri pentru colaborare,

Serviciul Comunicare si Relatii Publice Electrica Furnizare SA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here