În această dimineață, poliţiştii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova- Poliția Municipiului Ploiești au efecuat patru percheziții domiciliare, în municipiul Ploiești, în două cauze penale diferite, la domiciliile a două persoane bănuite de comiterea a trei infracțiuni de furt calificat.

Astfel, două persoane au fost conduse la sediul unității de poliție, în vederea audierii. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 17 ani și un bărbat de 28. Prejudiciul total cauzat în urma activităților infracționale este de aproximativ 15.000 de lei.

În cazul minorului, acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. În fapt, la data de 7 iunie, minorul ar fi sustras un telefon mobil care se afla într-un autoturism, parcat în zona cartierului Bereasca.

“În cea de-a doua cauză penală, a fost efectuată o percheziție domiciliară, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat.

În fapt, în noaptea de 18 spre 19 iulie, bărbatul ar fi sustras din cotiera unui autoturism 8.600 de lei și un telefon mobil.

Ulterior, la data de 25 iulie, același bărbat ar fi sustras un laptop și mai multe unelte de tâmplărie din anexa gospodărească a unei locuințe din municipiu.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, au transmis reprezentanții IPJ.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here