UPDATE. Cei aproximativ 6.000 de ploieșteni care protestează la această oră în municipiu s-au oprit din marș în zona centrală, pe Bulevardul Independenței, pe porțiunea de stradă dintre Hotel Central și parcul din fața Palatului Administrativ. Oamenii scandează “nu plecăm acasă, pentru că ne pasă”.

UPDATE. După ce la întoarcerea în zona centrală, mașinile de Poliție și de Jandarmerie au fost puse de-a curmezișul drumului, lăsând impresia protestatarilor că li se blochează accesul, Poliția Prahova a reacționat, reprezentanții inspectoratului explicând că efectivele Poliției doar au dirijat circulația, fără a dori să blocheze protestul.

“Măsura a fost dispusă pentru evitarea producerii unor evenimente rutiere, pe o perioadă scurtă de timp”, a declarat pentru ziarul Incomod Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova.

UPDATE. Protestatarii au plecat din nou în marș, de data aceasta către zona de sud a Ploieștiului.

UPDATE. Mulțimea cântă Imnul României în fața sediilor PSD și ALDE. S-au strâns aproximativ 5.000 de persoane.

UPDATE. Protestatatorii s-au întors la sediile partidelor, unde continuă să scandeze.

Reamintim că puteți urmări protestele live, pe pagina de Facebook a ziarului Incomod!

UPDATE. Poliția și Jandarmeria au încercat să blocheze manifestanții să înainteze către zona de sud, dar nu au putut opri mulțimea care scandează în continuare. Protestatarii își continuă drumul către zona de sud, fiind la ora actuală în intersecția de la Hotel Central.

UPDATE. Mulțimea scandează “Ploieștiul cere, fără grațiere”! Protestatarii au ajuns în centru unde circulația este complet blocată. Aproximativ 3.000 de ploieșteni scandează în aceste momente împotriva Ordonanței “Dragnea”.

UPDATE. În timp ce aproximativ 2.000 de ploieșteni se întorc către Palatul Administrativ, la fântâna din centru orașului s-au mai strâns câteva sute de protestatari.

UPDATE. Protestatarii s-au reîntors în zona Caraiman de unde continuă să meargă către Primărie. Mulțimea scandează către cei din apartamente: “stați la balcoane și muriți de foame”.

UPDATE. Un grup de protestatari a adus un casetofon din care răsună cântece patriotice. Alți ploieșteni participanți la manifestație cântă Imnul României. Numărul ploieștenilor care au ieșit în stradă depășește acum 2.000.

Reamintim că puteți urmări protestele live, pe pagina de Facebook a ziarului Incomod!

UPDATE. Protestatarii s-au întors la intersecția din nordul Ploieștiului și merg din nou către Primăria. Acum este blocat sensul celălalt de mers complet, iar cel către nord parțial.

UPDATE. Protestatarii au ajuns în intersecția de la nord, unde continuă să scandeze “ieșiți din casă, dacă vă pasă”. Li s-au alăturat și alte persoane, astfel că numărul de protestatari este acum de aproximativ 1.500-2.000.

Reamintim că puteți urmări protestele live, pe pagina de Facebook a ziarului Incomod!

UPDATE. Protestatarii nu s-au mai întors din drum la Caraiman, ca serile trecute, ci merg în continuare către zona de nord a Ploieștiului, pe Bulevardul Republicii. Sensul de mers către nord este ocupat integral de către protestatari.

UPDATE. Protestatarii au ajuns acum în zona Caraiman. În continuare se folosesc vuvuzele, iar oamenii scandează.

UPDATE. Sunt sute de protestatari ieșiți în stradă în Ploiești, la ora această, numărul acestora depășind 1.000, potrivit unor estimări. Ploieștenii au mers în marș până în fața sediilor partidelor din zona centrală a orașului, unde au scandat împotriva PSD și ALDE, partidele aflate la guvernare. După câteva minute în care au scandat în fața sediilor partidelor, protestatarii au plecat în marș către Catedrală, scandând “ieșiți din casă, dacă vă pasă” pentru a-i îndemna și pe alți ploieșteni să se alăture protestului.

Reamintim că puteți urmări protestele live, pe pagina de Facebook a ziarului Incomod!

Și miercuri ploieștenii au ieșit în centrul orașului pentru a protesta împotriva adoptării ordonanței de urgență privind modificările aduse Codului Penal. Protestele le continuă pe cele începute marți noaptea.

Ziarul Incomod transmite live de la protestele din centrul Ploieștiului:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here