Un bărbat în stare de ebrietate a fost încătușat și trântit la pământ de polițiștii de frontieră de pe Aeroportul Henri Coandă, după ce a făcut scandal într-un avion.

Potrivit Sindicatului Europol, bărbatul a adresat injurii pasagerilor dintr-un avion care venea de la Lyon. După aterizare, polițiștii de frontieră l-au legitimat, dar bărbatul a devenit recalcitrant așa că polițiștii l-au imobilizat și încătușat (video jos).

Iată ce spun cei de la Sindicatul Europol despre incident:

“A consumat alcool și s-a simțit un adevărat zmeu in avion

Asta s-a întâmplat în urmă cu câteva zile când un pasager aflat sub influența licorilor bahice a adresat injurii pasagerilor unei aeronave ce venea de la Lyon.

În momentul legitimării efectuate de către colegii noștri din cadrul Aeroportului Henri Coandă acesta a devenit recalcitrant, încercând să le smulgă din mână cartea de identitate, fapt pentru care a fost imobilizat și încătușat. Ulterior acesta a fost sancționat contravențional cu suma de 4.000 lei pentru ” săvârşirea fără drept a oricărui act de violenţă fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”.

Zilnic polițiștii de frontieră se confruntă cu situații similare, fiind nevoiți să intervină pentru restabilirea ordinii și liniștii în zona aeroportului. Îi felicităm pe colegii noștri pentru modul de intervenție, iar celor care consumă alcool și fac scandal atunci când călătoresc, le transmitem că sancțiunile sunt destul de mari și riscă să piardă zborul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here