O intervenție demnă de celebra serie “Academia de Poliție”a fost filmată în Bacău. 

În imagini se observă cum un polițist, de la Biroul Rutier, încearcă să încătușeze un tânăr. În acest timp, colegul polițistului, în loc să-l ajute, respectând procedura, vorbește la telefon.

La întreaga scenă asistă mai mulți indivizi. La un moment dat, profitând de faptul că cel de-al doilea polițist ete ocupat cu vorbitul la telefon (e irelevant dacă raporta incidentul), mai mulți tineri se reped asupra agentului care încerca încătușarea și îl eliberează pe suspect.

Scena este dureroasă pentru imaginea Poliției Române. Agentul tânăr se ridică și se scutură pe pantaloni, în timp ce suspectul o ia la sănătoasa…

 

8 COMENTARII

  1. Agresiuni? In caz ca nu stiti… acești 2 agenți sunt singurii care au avut asa zisul tupeu sa încatuseze un rom din moinesti . Si asa ar trebui sa fie toti “militienii” din Moinesti . Pentru ca din cauza oamenilor de genul celui ” agresat” nu poate nimeni iesi pe strada prin moinesti sa se plimbe liniștiți ca vine cate un ” agresat” de asta si incepe cu ” esti șmecher? Tu stii cine sunt eu? Ai o țigară? ” daca nu ai fi sigur ca nu scapi fără să îi dai macar un leu sa isi ia o țigară. Si daca nu ii dai nici leul stai asa ca vine cu amenințări și mai iei si bătaie ca daca unul de asta țipă vin 50 de oameni si nu cred ca vrei sa iesi nenorocit dintr-o penibila încăierare cu romi din Moinesti . Asa ca daca nu sunteti informat sau nu sunteti din moinesti sa stiti cum sta treaba nu vorbiti . Niciun militian nu are curaj sa ii spuna ceva unui rom gen cel din videoclip .

  2. SA VEDTI AMENZI DIN CE MIRI CE! Ba ca nu sunt bune declaratiile, ba ca nu trebuie sa te deplasezi, chiar daca nu ai incotro ca nu te tine nimeni in brate acasa ca nu esti NICI CORPORATIST SI NICI BUGETAR ! MILITIA NU POATE SA-SI DEPASEASCA CONDITIA! MILITIA A FOST, VA RAMANE SI VA FI ASA: MILITIENI / GARCEA!

  3. Depasiti fara drept de apel acesti politisti. Unde mai pui ca acolo nu era doar un GRUP de 3 persoane. Ordonanta este un act valabil doar pentru oamenii educati, cu bun simt, intr-un stat cu legi care se respecta si sunt aplicate. La noi, cresc amenzile, se adanceste nerespectarea legilor, se fac achizitii dirijate cu valori uneori de 10 ori mai mari, se trag foloase pe timpul noptii, se opereaza la adapostul Ordonantelor…

  4. colegul politistului batut trebuie sa fie dat afara din sistem cu tot cu sefii care il tin in brate. Din pacate politistii adevarati sunt batuti datorita unor astfel de privilegiati care stiu doar sa amendeze pe amarati fara putere de aparare. Rusine pentru astfel de non politisti si cinste celor cu adevarat politisti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here