Doi tineri care se aflau într-o mașină au fost opriți de mai mulți indivizi care consumau băuturi alcoolice în stradă și bătuți. Incidentul a avut loc în ziua de duminică, la Strejnic. Agresorii sunt cercetați penal pentru distrugere, loviri și alte violențe. 

În imaginile captate de o cameră de filmare, se observă mai mulți tineri care discută cu pasagerul de pe locul din dreapta al mașinii oprite. De asemenea, în imagini apar mai multe sticle așezate pe jos, pe drum, iar unul dintre bărbați bea, la un moment dat, din una.

În cele din urmă, pasagerul din dreapta, Alexandru, de 19 ani, iese din mașină și este lovit cu cruzime, în repetate rânduri, cu pumnul în figură, și apoi cu picioarele.

Șoferul este apoi lovit și el. Tinerii agresați reușesc să pornească mașina și să plece, nu înainte ca unul dintre agresori, cel care îl lovise pe Alexandru, să spargă stopul mașinii cu piciorul.

Se observă clar că agresorul este în stare avansată de ebrietate.

Doi tineri au fost opriți pe stradă și loviți cu bestialitate la Strejnic

Doi tineri au fost opriți pe stradă și loviți cu bestialitate la Strejnic

تم النشر بواسطة ‏‎Ziarul Incomod‎‏ في الاثنين، ١٨ مارس ٢٠١٩

Tânărul care se afla pe locul din dreapta, cel care a fost lovit primul, se află internat în spital. Potrivit mamei acestuia, a suferit o fractură de maxilar. 

Mașina din imagini aparține femeii și era condusă de prietenul fiului ei, Marian.

Marian spune că circulau cu viteză redusă, moment în care agresorii aflați pe marginea drumului le-au făcut semn să oprească.

Le-ar fi reproșat că ridică praful de pe drum și i-au cerut lui Alexandru să iasă din mașină.

După ce au fost loviți, cei doi tineri au mers direct la poliție. Polițistul de serviciu a chemat o ambulanță pentru Alexandru și a stabilit ca victimele să vină marți (mâine) să depună plângere.

Familia a apelat la serviciile unei societăți profesionale de avocatură din Ploiești, Gașpar și Asociații. Societatea a formulat plângere penală pentru distrugere, loviri și alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Agresorii, A.M., Z.C., R.C. și P.E. au fost audiați.

Potrivit IPJ Prahova, a fost dechis dosar pepnal pentru distrugere, loviri și alte violențe și au fost aplicate trei amenzi la Legea 61 privind tulburarea liniștii și ordinii publice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here