fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Instanța a anulat sancțiunile date de un polițist care a înjurat un bătrân: „Stai să îi rețin permisul la bătrân, suge-**-** ****””

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Instanța a anulat mai multe sancțiuni aplicate de un polițist unui bătrân pe care l-a și înjurat. Potrivit clujust.ro, polițistul din Cluj i-a trecut bătrânului trei sancțiuni în plus, după ce i-a prezentat procesul verbal care inițial cuprindea o singură sancțiune pentru nepurtarea centurii.

Cele trei amenzi aplicate în plus au fost anulate de instanța de apel care a notat în motivare: „coroborat cu afirmația agentului de la finalul înregistrării, după ce procesul-verbal era deja întocmit și prezentat celui sancționat, „Stai să îi rețin permisul la bătrân s..-mi-ar p….”, este evident că actul de sancționare a fost completat ulterior”.

- Reclamă -

Bărbatul a fost amendat pe data de 2 aprilie 2020, în perioada stării de urgență, fiind sancționat cu o amendă totală de 1.795 lei și suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

Discuția dintre polițist și sofer a fost surprinsă de înregistrarea de pe body-cam-ul polițistului, înregistrare care a fost depusă la dosar și analizată de instanță. Polițistul s-ar fi enervat în clipa în care șoferul i-a spus „să vă dea Dumnezeu cât vă doresc eu”. Din acel punct, l-a înjurat și i-a mai aplicat încă trei sancțiuni, pentru nerespectarea indicațiilor polițistului rutier, lipsă triunghiuri reflectorizante și pentru că a refuzat să prezinte stingătorul, mai scrie clujust.ro.

Vezi mai jos înregistrarea momentul când polițistul îl înjură pe bărbatul amendat:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img