Locomotiva Mocăniței Huțulca de la Moldovița a lovit mașina condusă de o șoferiță neatentă și a ieșit de pe șine. Femeia a scos mașina în drum, dintr-o curte laterală, dar a ieșit chiar în fața trenului plin cu turiști.

În urma impactului mașina a fost avariată serios, iar mocănița a sărit de pe șine, dar din fericire nicio persoană nu a fost rănită.

Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 13:00, în momentul în care Mocănița efectua o cursă cu turiști pe traseul dintre Moldovița și satul Argel.

La un moment dat, o femeie aflată la volanul unui Volkswagen nu s-a asigurat la ieșirea dintr-o curte și a fost izbită de locomotiva care tocmai trecea prin fața casei. În urma impactului autoturismul a fost prins între gardul de beton și mecanismul de tracțiune al locomotivei.

Din fericire, nici femeia, nici copilul acesteia care se afla în mașină alături de ea nu au fost răniți.

Mai speriați au fost turiștii care se aflau în tren la momentul impactului. Aceștia au fost preluați și transportați spre destinație.

Poliția încearcă acum să afle în ce condiții s-a produs accidentul. Însă din primele cercetări efectuate la fața locului se pare că vinovată ar fi femeia de la volanul autoturismului care nu s-ar fi asigurat.

Trecerile la nivel cu calea ferată din comuna Moldovița sunt semnalizate cu Crucea Sf. Andrei, scrie monitorulsv.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here