fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO Pasarelele de peste Dâmbu au fost demolate. Vor fi construite unele noi

Citește Și

- Reclamă -

Două pasarele care traversau pârâul Dâmbu în cartierul Mihai Bravu au fost demolate, urmând să fie construite unele noi.

Este vorba despre pasarele din dreptul străzilor Cometului și Neajlov, a anunțat primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

- Reclamă -

Video cu momentul demolării la finalul articolului.

„Lucrările de demolare și construire vor fi executate de către Asocierea SC SOS SERVICE SRL (lider al asocierii) – SC Dineng Dev SRL (asociat), în baza contractelor de proiectare și execuție, ce au fost încheiate cu municipalitatea ploieșteană la finele anului trecut.

Pasarela din zona străzii Cometului va avea o deschidere de 13,00 m si o lungime totala de 14,00 m, iar, în secțiune transversală, aceasta va avea o lățime totală de 1,77 m, din care 1,50 m lățime utilă.

- Reclamă -

Infrastructura pasarelei va fi alcătuită din 2 culee cu elevația din beton armat, fundate indirect pe piloți din țeavă cu diametrul 323,9 mm, umpluți cu beton cu lungimea de 5,10 m. Suprastructura va fi alcătuită din grinzi metalice ( IPE270), solidarizate în sens transversal prin antretoaze metalice (profile IPE200). Calea pe pasarelă va fi din tablă striată găurită cu grosimea de 5 mm. La marginea părții carosabile se va monta parapet metalic pietonal.

Racordarea cu terasamentele se va face cu taluze cu pantă în amonte, aval și sub pasarelă. Se vor realiza și lucrări de reprofilare a albiei pe 40,00 m în amonte și 20,00 m în aval.

Proiectul noii pasarele din dreptul străzii Neajlov prevede o deschidere de 14,00 m și o lungime totală de 18,29 m. În secțiune transversală, pasarela va avea o lățime totală de 1,77 m, din care 1,50 m lățime utilă.

Infrastructura pasarelei este alcătuită din 2 culee cu elevația din beton armat, fundate indirect pe piloți din țeava cu diametrul 323,9 mm, umpluți cu beton cu lungimea de 5,10 m. Suprastructura va fi alcătuită din grinzi metalice ( IPE270) solidarizate în sens transversal prin antretoaze metalice (profile IPE200). Calea pe pasarela va fi din tablă striată găurită cu grosimea de 5 mm.

- Reclamă -

La marginea părții carosabile se va monta parapet metalic pietonal. Racordarea cu terasamentele se va face cu taluze cu panta în amonte și aval și sub pasarelă.
Se vor realiza și lucrări de reprofilare a albiei pe 40,00 m în amonte și 20,00 m în aval.”, a transmis primăria Ploiești într-un comunicat de presă.

Imagini video de la demolarea pasarelelor (sursa facebook primăria Ploiești):

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...