Continuă audierile la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, unde după ora 22.00 a fost adus de anchetatori și primarul comunei Ciorani, Marin Voicu (vezi la finalul articolului imagini în exclusivitate cu aducerea acestuia la PCA Ploiești), alături de alte persoane care de asemenea urmează să fie audiate de procurori.

Reamintim că o parte dintre persoanele implicate în acest dosar deja au fost reținute pentru 24 de ore, fiind scoase din sediul Parchetului cu cătușe la mâini și urcate într-o dubă a Poliției, cel mai probabil pentru a fi duse în Arestul Poliției de la Câmpina.

Procurorii PCA Ploiești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au descins miercuri, 9 iunie, la 18 locații din Ciorani, inclusiv la sediul primăriei și la domiciliul primarului, dar și la domiciliul a trei persoane din Ploiești.

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea.

În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.

Vezi mai jos imagini video cu aducerea la audieri a lui Marin Voicu, primarul comunei Ciorani:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here