*Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, a fost reținut după ce a fost audiat, miercuri noapte, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești.
*Odată cu primarul, au fost audiate mai multe persoane implicate în desfășurarea alegerilor din 2020.
*În cursul zilei de miercuri, procurorii și polițiștii de la Investigații Criminale și Investigarea Criminalității Economice au făcut percheziții în Ciorani și Ploiești, inclusiv la domiciliul primarului și la Primăria Ciorani.

Primarul Marin Voicu a fost reținut petru 24 de ore.

Imagini de la sosirea persoanelor anchetate la Parchet:

Procurorii PCA Ploiești și polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au descins miercuri, 9 iunie, la 18 locații din Ciorani, inclusiv la sediul primăriei și la domiciliul primarului, dar și la domiciliul a trei persoane din Ploiești.

“Cu ocazia alegerilor locale din data de 27.09.2020, membrii secţiilor de votare din comuna Ciorani au falsificat procesele verbale de consemnare a rezultatelor voturilor pentru alegerea Primarului, Consiliului Local, Consiliului Judeţean şi Președintelui Consiliului Judeţean, inserând în aceste înscrisuri date neconforme cu realitatea.

În fapt, a fost diminuat numărul voturilor obţinute de unii candidaţi/formațiuni politice în defavoarea altor candidaţi/formațiuni politice.”, se arată în comunicatul remis presei de PCA Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here