fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO: RESTART la PETROLUL! Stoican, prezentat oficial. Componența staff-ului. Obiectiv: Promovarea!

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Marius Stan și Flavius Stoican au fost prezentați, luni, la Petrolul, în funcțiile de președinte, respectiv antrenor principal. Amândoi și-au asumat promovarea în sezonul viitor.

Marius Stan a precizat, din start, că își va da demisia dacă Petrolul nu va promova la finalul sezonului viitor. De altfel, președintele cu care Oțelul câștiga singurul titlu din istorie în 2011, a anunțat că are două demisii în alb în geantă.

Una pentru sezonul viitor, dacă Petrolul nu va promova, și cea de-a doua, pentru 2024, când se va retrage din fotbal, nu înainte să o facă pe Petrolul campioană.

- Reclamă -

 - Ziarul INCOMOD

În același registru, Flavius Stoican și-a asumat obiectivul promovării, precizând că va fi unicul reponsabil pentru rezultatele echipei.

Ca o comparație față de momentul zero al sezonului trecut, diferența este uriașă.

- Reclamă -

Petrolul are un președinte cu nume greu în fotbalul românesc și, împreună cu antrenorul își asumă hotărât singurul obiectiv pe care îl poate avea o echipă de anvergura Petrolului.

Mai jos, puteți urmări înregistrarea completă a conferinței de presă. 

Petrolul renunță la 16 jucători. Marinescu a fost chemat la discuții

Echipa ploieșteană va proceda la o remaniere de fond a lotului. 16 jucători părăsesc lotul: Mirel Bolboașă, Brânză – Prunescu, Sarris, Malakyan, Kozoronis, Cazan, Borța, Țigănașu, Bucșa, Pușcaș, Nini Popescu, Ghinga, Chindriș, Rusu, Moldoveanu.  

Laurențiu Marinescu a fost chemat la discuții, iar mijlocașul petrolist a răspuns afirmativ: rămâne la Petrolul.

- Reclamă -

De altfel, Stoican a declarat că Marinescu este jucător de bază în proiectul său:

„O să-l aduc pe Marinescu la forma cea mai bună pe care a avut-o în întreaga carieră!”

 - Ziarul INCOMOD

Stoican s-a arătat impresionat de calitățile tânărului Tudor Saim, oprit și el în lot, la fel ca Arnăutu, Țicu, Olaru, portarul Cezar Lungu și jucătorii foarte tineri care au fost în atenția echipei mari peparcursul sezonului trecut.

De asemenea, Velisar s-a prezentat la antrenamente, după ce a fost împrumutat la Gloria Buzău, urmând să aibă o discuție cu Stoican.

Petrolul se află în negocieri avansate cu o serie de jucători precum Cioinac, Mihăescu și Ștefănescu, de la Poli Iași (ultimul a fost împrumutat de Petrolul în sezonul trecut), plus fundașul brazilian Wallace da Silva, ultima dată în campionatul egiptean, unde a plecat în iarnă de la Dunărea Călărași.

Program de pregătire

Petrolul are două cantonamente. Primul începe miercurea aceasta, la Poiana Brașov. Cel de-al doilea va fi efectuat în Turcia, la Ankara, între 10 și 22 iulie.

Echipa tehnică: 

Staff-ul lui Stoican este următorul:

Silviu Ion – antrenor secund

Mihai Ștețca – antrenor cu portarii

Timoftei Cârlig – scouting

Radu Vasilcan – preparator fizic

Claudiu Bătineanu – kinetoterapeut

Dorin Irimia – psiholog

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img