E scandal mare în localitatea prahoveană Filipeștii de Târg. Potrivit unei filmări apărute pe Facebook, viceprimarul Vasile Giurea a agresat verbal și fizic un bărbat. Una dintre temele conflictului ar fi irigarea solariilor deținute de bărbatul agresat, din rețeaua publică de apă potabilă, ceea ce ar afecta distribuția apei în condiții de secetă. 

Din comentariile celor care au accesat filmarea pe Facebook, se înțelege că viceprimarul ar fi fost provocat și înjurat de bărbatul respectiv.

Filmarea surprinde însă momentul în care viceprimarul devine agresiv. Acesta pare că îl îmbrâncește pe bărbatul în cauză, îl înjură și îi reproșează că irigă solariile.

Viceprimarul este ținut cu greu de martorii la scandal, printre care pare că se află și un polițist local.

Vasile Giurea a accesat și el filmarea postată pe Facebook și a postat și un comentariu:

Contactat de Ziarul Incomod, viceprimarul Vasile Giurea a explicat cele întâmplate, din punctul său de vedere.

Cel în cauză a venit seara, pe la ora 21.00, și a început să strige că este presiunea apei prea mică.

Inițial, am discutat la telefon cu el. I-am spus că ar trebui să irige mai puțin cele două solarii mari pe care le are, pentru că lumea udă mult în grădini în această perioadă și debitul apei scade, deși avem un sistem foarte bun de apă potabilă. Noi nu am oprit apa o oră în această vară, pe când, în localități mai bogate ca a noastră, apa se dă după program. 

A început să mă înjure. Dacă mă înjura pe mine, asta e, mi-o asum și sunt obișnuit. Dar mi-a înjurat familia foarte, foarte urât, în cuvinte pe care nu le pot reproduce.

“M-am supărat foarte tare, recunosc și îmi asum. Am reacționat la un impuls“, ne-a declarat Vasile Giurea.

La fața locului a ajuns și un echipaj al IPJ Prahova, după un apel la 112.

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here