Puține mai sunt în ziua de astăzi școlile care oferă elevilor, după terminarea cursurilor, diplome care să ateste că aceștia cunosc o meserie. Dar, din fericire, o astfel de școală este în zona de nord a Ploieștiului.

Este vorba despre Liceul Tehnologic Sfântul Apostol Andrei, unde elevii obțin diplome de frizer, manichiurist, stilist, bucătar, ospătar, tehnician în turism, organizator marketing, acestea fiind doar unele dintre domeniile în care școala își acreditează elevii.

De altfel, de-a lungul anilor de școală, elevii participă și la concursuri specifice, iar premiile obținute sunt încă o garanție a faptului că aceștia deja cunosc o meserie.

Avantajele cunoașterii unei meserii imediat după terminarea liceului sunt nenumărate. Mulți dintre foștii elevi al Liceului Tehnologic Sf. Apostol Andrei din Ploiești s-au putut angaja imediat după absolvire, iar unii dintre ei și-au deschis chiar afaceri în domeniu.

Mai multe detalii despre meseriile pe care le învață elevii școlii, dar și despre avantajele acestor cursuri, ne-au povestit cadrele didactice din școală, dar și elevii.

Urmăriți mai jos reportajul video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here