Șoferul care a provocat accidentul din cartierul Mihai Bravu a fost implicat și în accidentul care a avut loc în dimineața aceleiași zile, duminică, 7 aprilie, în centrul Ploieștiului.

Duminică dimineață, la primele ore, în fața Judecătoriei Ploiești s-a produs un accident rutier, în urma căruia toate persoanele implicate au refuzat transportul la spital. Un martor spune însă că tinerii aflați în mașină păreau băuți și sub influența unor substanțe interzise.

Seara, în aceeași zi, un tânăr care a fost pasager în mașina implicată în accidentul de dimineață a lovit o mașină aflată în mers, una parcată, apoi s-a oprit în sensul giratoriu din fața magazinului Lidl din Mihai Bravu. Bărbatul era la volan unei dube de curierat.

CITEȘTE și GALERIE FOTO – Martor la accidentul din centrul Ploieștiului: “Erau beți morți și drogați! Șoferul a vomitat sânge în mâna mea”

Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, dar rezultatul alcoolemiei a fost negativ (video jos). Acesta avea, însă, un comportament ciudat, prin urmare polițiștii l-au dus la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru recoltarea probelor biologice în vederea unui examen toxicologic. Rezultatele preliminare au arătat, însă, că acesta nu consumase nici droguri, cel puțin nu droguri care să fie evidențiate prin testele de la Spitalul Județean. Probele biologice au fost trimise la Institutul Național de Medicină Legală pentru investigații suplimentare.

Imagini de la accidentul din Mihai Bravu:

Foto: Tânărul care a provocat accidentul din Mihai Bravu a fost pasager într-o mașină implicată într-un alt accident produs în aceeași zi în fața Judecătoriei Ploiești. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here