Imagini în care șoferul unui BMW blochează în trafic un Logan, apoi sparge geamul și-l lovește pe cel de la volan au fost publicate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol. 

Loganul este blocat în trafic pe o stradă din București. În imagini se vede cum șoferul BMW-ului lovește cu o crosă de golf mașina oprită, apoi și pe cel aflat la volan.

De asemenea, o femeie care se afla în BMW lovește și ea Loganul cu piciorul și încearcă să rupă oglinda din dreapta.

Filmarea făcută de un participant la trafic a fost postată pe pagina Sindicatului Europol și e însoțită de un comentariu sugestiv, pe care îl redăm mai jos: 

“Dă pe afară “civilizația” pe străzile din București

Un cuplu de intelectuali, ea între proiecte, el întreprinzător, potent financiar, cu BMW-ul aferent și pasionat de golf, s-a gândit să îi dea o lecție de bune maniere unui sărac cu Logan.

Fără să știm care a fost natura conflictului, vedem însă cum întreprinzătorul cu BMW, oprit în diagonală pentru a bloca Loganul, coboară cu o crosă de golf și aplică mai multe lovituri până sparge geamul portierei mașinii de săraci.

Apoi continuă să îl lovească și pe șofer, cu multă violență.

Evident, și partenera lui îl sprijină și aplică mai multe lovituri oglinzii Loganului, așa cum se învață pe centură atunci când clientul nu îți plătește serviciile.

Imaginile video ne-au fost transmise de un șofer care voia să se facă util și să înregistreze incidentul pentru a sprijini poliția să îi identifice pe autori. Trist este că lipsa de educație și degradarea valorilor morale se văd tot mai mult în societate, inclusiv în trafic.

Iar în cazul de față, pentru că șoferul agresat nu a postat pe YouTube filmul agresiunii și nici nu este vreun “activist”, cu toate că a suferit mai multe vătămări decât în cazul celui de la Buzău, agresorul din imagini va fi cercetat în stare de libertate”, au scris cei de la Sindicatul Europol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here