fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

VIDEO+FOTO. Imagini cu deversarea petrolieră de pe Dâmbu. În paralel, oamenii protestează împotriva poluării în centrul orașului

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Oamenii care locuiesc în zona Dâmbu au sesizat marți seară, 5 iunie, că în apa pârâului s-a deversat produs petrolier. Un reporter al ziarului Incomod s-a deplasat la fața locului și a realizat mai multe fotografii, dar și o filmare. Deși imaginile nu reflectă exact cantitatea de produs petrolier care se observă cu ochiul liber, reporterul Incomod a precizat că în fotografii acesta se observă mai degrabă pe marginea pârâului, unde s-a depus produsul pe frunze.

La fața locului sunt prezenți polițiști locali. Directorul Gărzii de Mediu Prahova a declarat că inspectorii vor veni să preleveze probe. La fața locului a venit și o femeie despre care cei prezenți spun că este de la Apele Române, dar când a fost întrebată de reporterul Incomod cine este a refuzat să răspundă, a făcut câteva fotografii la pârâu, apoi a plecat.

- Reclamă -

Culmea, în timp ce Dâmbu este infestat cu produs petrolier, în centrul Ploieștiului oamenii protestează chiar împotriva poluării.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

  1. poluarea de pe Dambu este facuta de Petrotel Lukoil prin statia de epurare. continuu fac deversari in special pe timp de noapte.
    Poluarea atmosferica din zona Mihai Bravu se datoareaza instalatiei DGRS/RGF/Tailgas binenteles din cadrul Petrotel-Lukoil.
    Garda de mediu, superficiala, cand vine vorba de rusii buni platitori de spagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Prahova: percheziții la firme care au făcut fraude cu fonduri

Polițiștii din Prahova au efectuat 30 de percheziții într-un dosar în care sunt vizate firme care au făcut fraude...
spot_img
Sari la conținut