Oamenii care locuiesc în zona Dâmbu au sesizat marți seară, 5 iunie, că în apa pârâului s-a deversat produs petrolier. Un reporter al ziarului Incomod s-a deplasat la fața locului și a realizat mai multe fotografii, dar și o filmare. Deși imaginile nu reflectă exact cantitatea de produs petrolier care se observă cu ochiul liber, reporterul Incomod a precizat că în fotografii acesta se observă mai degrabă pe marginea pârâului, unde s-a depus produsul pe frunze.

La fața locului sunt prezenți polițiști locali. Directorul Gărzii de Mediu Prahova a declarat că inspectorii vor veni să preleveze probe. La fața locului a venit și o femeie despre care cei prezenți spun că este de la Apele Române, dar când a fost întrebată de reporterul Incomod cine este a refuzat să răspundă, a făcut câteva fotografii la pârâu, apoi a plecat.

Culmea, în timp ce Dâmbu este infestat cu produs petrolier, în centrul Ploieștiului oamenii protestează chiar împotriva poluării.

1 COMENTARIU

  1. poluarea de pe Dambu este facuta de Petrotel Lukoil prin statia de epurare. continuu fac deversari in special pe timp de noapte.
    Poluarea atmosferica din zona Mihai Bravu se datoareaza instalatiei DGRS/RGF/Tailgas binenteles din cadrul Petrotel-Lukoil.
    Garda de mediu, superficiala, cand vine vorba de rusii buni platitori de spagi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here