Polițiștii bucureșteni caută un criminal periculos. Bărbatul, cetățean vietnamez, și-a înjunghiat mortal, duminică seară, un conațional. Se pare că cei doi erau muncitori în construcții, veniți să lucreze în România și că, înainte să ajungă la cearta mortală, ar fi consumat alcool.

Polițiștii au puține indicii în momentul de față, pornind de la victimă: un cetățean vietnamez venit la muncă în România, iar autorul crimei se pare că este tot un cetățean vietnamez, coleg de muncă cu victima. Cei doi locuiau într-un centru de migranți din București.

„Unul dintre ei a fost grav rănit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 21 și echipaje de prim ajutor, dar în pofida eforturilor medicilor bărbatul a decedat. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, transmit polițiștii.

Digi24 relatează că scandalul ar fi izbucnit din cauza consumului de alcool și a unei femei.

Agresorul se pare că a fugit din centrul de cazare imediat după incident.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML pentru necropsie. Anchetatorii au ridicat probe de la fața locului și au solicitat atenție sporită la granițe, în posibilitatea în care suspectul ar vrea să părăsească România.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

Sursa: digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here