Fostul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Viorel Dosaru, a ajuns la sediul Direcției Naționale Anticorupție din Ploiești, unde va fi audiat de procurori în calitate de suspect în dosarul “Papici”.

La începutul acestui an, chestorul Viorel Dosaru a plecat de la conducerea Poliției Prahova pentru un post de subsecretar de stat în cadrul Ministerului de Interne. La începutul lunii martie, însă, Viorel Dosaru a cerut să iasă la pensie și a fost eliberat din funcție.

Detalii aici!

Tot astăzi, s-au prezentat la DNA pentru audieri procurorul Aurelian Mihăilă, fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Liviu Tudose, procurorul general adjunct al Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Ploiești și deputatul Sebastian Ghiță. Cei trei au părăsit deja sediul Direcției Naționale Anticorupție.

Vezi aici de ce fapte este acuzat deputatul Sebastian Ghiță în acest dosar! Se pare că procurorii vor cere încuviințarea Parlamentului pentru a fi arestat!

Toți cei aduși astăzi au calitatea de suspecți în dosarul Papici, în care sunt vizate 13 persoane cu funcții importante din județ, împotriva cărora există indicii că au săvârșit mai multe infracțiuni de luare și dare de mită, favorizarea infractorului și constituirea de grup infracțional.

Reamintim că dosarul “Papici” a fost clasat în 2013 din lipsă de probe prin celebra ordonanță dată de procurorul Lucian Papici, însă, la începutul acestui an Curtea Supremă a decis redeschiderea dosarului. Cazul este acum instrumentat de procurorii anticorupție din Ploiești.

Vezi mai jos imagini video și foto de la venirea chestorului Viorel Dosaru la sediul DNA Ploiești:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here