Fostul prim-ministru al României, Victor Ponta, a primit joi cetățenie sârbă, relatează ziarul sârb Blic. Victor Ponta a declarat pentru HotNews este consilierul onorific al președintelui Serbiei, Aleksandar Vucic, din 2016 și a primit o calitate onorifică.
Victor Ponta, președintele Comisiei pentru Afaceri Europene din Parlamentul României, va avea cetățenie sârbă, scrie Blic, care relatează parlamentarul român a spus, în cadrul unei vizite de anul trecut la Belgrad, România va continuă susțină integrarea Serbiei și acest lucru este in interesul regiunii și al întregii Uniuni Europene.
Potrivit Blic, Ponta a spus Serbia a fost întotdeauna cel mai bun vecin și prieten al României și ar trebui adere la UE cât mai curând posibil.
Ponta a demisionat din funcția de prim-ministru la sfârșitul anului 2015, după protestele masive care solicitau demisia guvernului din cauza unui incendiu care s-a produs într-un club și care a ucis 64 de persoane.
Sunt consilierul onorific al domnului Vucic din 2016 și am primit o calitate onorifică“, a declarat pentru HotNews Victor Ponta.
sursa> hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here