fbpx
vineri, aprilie 26, 2024
spot_img

Membrii PSD, urmăriți de polițiști după șase apeluri la 112. Fiul unui primar din Prahova, implicat în incident

Citește Și

- Reclamă -

Primarul din Măgurele a solicitat ieri seară sprijinul polițiștilor printr-un apel la 112 efectuat la ora 23.45, după ce a surprins pe raza comunei două persoane care împart materiale denigratoare pe raza comunei, mai exact publicația oficială a partidului din care face parte primarul, împreună cu un fluturaș în care imaginea lui era asociată cu cea a partidului PMP și a fostului președinte Traian Băsescu, cum că aceștia l-ar susține pe edil.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului unde l-au găsit pe primar împreună cu doi paznici. Între timp, primarul, Vasilică Diaconu, l-a contactat pe fiul său pentru a ăi spune despre mașina care împărțea fluturași otrăviți, respectiv o Dacia Doker, ulterior tânărul plecând în căutarea autoturismului spre Ploiești.

- Reclamă -

În momentul în care fiul său a ajuns în Ploiești, primarul a sunat de 5 ori la 112, sesizând faptul că fiul său este urmărit în Ploiești de un autovehicul în care se află persoane din staff-ul PSD. Mașina depistată în măgurele, Dacia Doker, un BMW X5 și un BMW seria 5 (mașina fiului primarului) au fost date în atenția poliției. Acestea două din urmă trec prin fața Poliției Municipiului, nu o opresc, iar polițiștii pleacă în urmărirea lor cu girofarul și semnalele acustice pornite. Șoferii celor două mașini opresc la semnalele polițiștilor, în apropiere de BCR, în mașina fiului primarului aflându-se două femei și doi bărbați, iar în cealaltă mașină, din partea PSD, o femeie și patru bărbați. Controlul polițiștilor s-a desfășurat în liniște, fără ca vreuna dintre persoanele din mașină să facă vreo reclamație.

În autoturismul BMW seria 5, mașina fiului primarului, au fost găsite materiale denigratoare din partea PSD la adresa tatălui său, pe care le adunase din comună, iar în cealaltă mașină nu a fost găsit niciun fel de material.

Polițiștii fac cercetări cu privire la distribuirea de materiale denigratoare, urmând a sesiza Autoritatea Electorală Permanentă.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

FOTO Trei persoane rănite, în urma unui accident în Prahova

Trei persoane au fost rănite și transportate la spital în urma unui accident rutier produs în Prahova.Este vorba despre...
Sari la conținut