fbpx
marți, aprilie 30, 2024
spot_img

Iulian Dumitrescu le solicită consilierilor ploieşteni să aprobe transferul Parcului Municipal la CJ

Citește Și

- Reclamă -
Conducerea Consiliului Judeţean Prahova insistă pentru preluarea în patrimoniu a Parcului Municipal Vest, realizat de Primăria Ploieşti printr-un proiect european. Preşedintele CJ, Iulian Dumitrescu, le-a solicitat public consilierilor municipali să aprobe transferul, promiţând că instituţia va organiza aici, anul viitor, cel mai frumos târg de Crăciun din ţară.

Deloc întâmplător, declaraţia preşedintelui Consiliului Judeţean vine după ce mai mulţi consilieri locali transmiseseră un comunicat în care criticau decizia conducerii Primăriei de a organiza Orăşelul Copiilor la Hipodrom. Iulian Dumitrescu insistă pentru preluarea Parcului Municipal şi promite un târg şi un Orăşel de care ploieştenii să fie mândri.

„Consiliul Judeţean cere Parcul Vest de la Primăria Ploieşti, demersurile sunt făcute, mai e nevoie doar de un singur vot. Şi promit ploieştenilor că la anul o să aibă cel mai frumos târg de Crăciun din ţară, în Ploieşti, în Parcul Vest”, a afirmat Iulian Dumitrescu, la finalul unei şedinţe derulate vineri de Consiliul Judeţean Prahova.

- Reclamă -

EXCLUSIV – Andrei Volosevici, despre organizarea Orăşelului la Hipodrom şi criticile consilierilor: “Mi-ar fi plăcut să aibă o reacţie şi când e vorba să găsim banii pentru termie”

Declaraţia vine în contextul în care CJ a aprobat acum câteva luni o hotărâre prin care a solicitat transferul parcului, iar acum aşteaptă răspunsul forului legislativ local. Instituţia a anunţat că doreşte să amenajeze la Parcul Municipal Vest un complex sportiv, cu sală polivalentă şi bazin olimpic de înot.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

BEC a stabilit ordinea partidelor pe buletinul de vot. Cum arată acesta – FOTO

Biroul Electoral Central a stabilit, prin tragere la sorţi, numărul de ordine de pe buletinele de vot a partidelor...
Sari la conținut