fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

180 de tone de țiței furate din conductele CONPET

Citește Și

- Reclamă -

O grupare infracțională specializată în furt de combustibil din conductele CONPET a fost anihilată de polițiștii din cadrul IJP Prahova coordonați de Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova.

Conform unor surse apropiate anchetei, în perioada noiembrie 2015 – februarie 2016, hoții au reușit să sustragă peste 180 de tone de țiței pe care îl comercializau ulterior prin intermediul unor societăți care aparțineau liderului grupării.

- Reclamă -

În cauză două persoane au fost reținute sub acuzația de furt calificat și au fost prezentate astăzi Judecătoriei Ploiești cu propunere de arestare preventivă, iar un al treilea suspect a fost plasat sub control judiciar.

Țițeiul era furat prin intermediul unei instalații amenajată în imediata apropiere a rafinăriei Petro Brazi, dar bine ascunsă într-un șanț prevăzut cu capac din beton.

În cauză procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova au decis extinderea urmăririi penale și pentru evaziune fiscală. Deocamdată nu a fost stabilit un prejudiciu în acest caz, CONPET fiind societatea care urmează să evalueze pagubele.

- Reclamă -

Vom reveni cu detalii!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut