fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Percheziții la Policlinica Sinaia

Citește Și

- Reclamă -

Luni după amiază au loc mai multe percheziții la Policlinica Sinaia și în alte locații din Prahova. Este vizat un medic al spitalului din Sinaia care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită. Acesta urmează să fie adus la Ploiești unde va fi audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Ancheta s-a desfășurat cu ajutorul ofițerilor DGA Prahova.

- Reclamă -

Iată mai jos comunicatul DGA:

”Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Prahova, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează cercetări într-un dosar penal privind fapte de corupție săvârșite de un medic din cadrul unei unități medicale din Sinaia.
Astfel, astăzi, echipa mixtă alcătuită din ofițeri D.G.A. și procurori a organizat o activitate de prindere în flagrant, medicul fiind surprins după primirea sumei de bani de la un denunțător.
Tot astăzi, ca urmare a delegării procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, ofițerii S.J.A. Prahova vor efectua 4 percheziții domiciliare pe raza județului Prahova.
La acțiune participă Serviciile Operații și Tehnic din cadrul Structurii Centrale a D.G.A. și se beneficiază de sprijinul Grupării de Jandarmi Mobilă ,,Matei Basarab” Ploiești. ”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut