Noi detalii terifiante ale crimei din Mihai Bravu ies la iveală! Se pare că trei persoane au fost martore la întreaga scenă, două prietene ale victimei și unul din copiii Marianei, femeia ucisă cu o lovitură de cuțit în piept.

Se pare că noaptea trecută Mariana și-a invitat două prietene pe la ea, Alexandru Rusu, concubinul femeii fiind de asemenea prezent la petrecere. După ce a băut excesiv, se pare că suspectul a vrut să întrețină relații sexuale cu toate cele trei femei, dar Mariana s-a opus. În încăierarea care a izbucnit, suspectul ar fi luat un cuțit cu care a înjunghiat-o pe Mariana, dar și pe unul din copiii acesteia, care ar fi fost lovit accidental la umărul drept, la ora actuală fiind internat, în afara oricărui pericol.

Se pare că Alexandru Rusu este recidivist, recent eliberat din închisoare, în trecut fiind acuzat de proxenetism și trafic de persoane. Cei doi se pare că s-au cunoscut în Anglia, unde au locuit până anul trecut.

În paralel, se pare că Alexandru mai avea o iubită, care la ora actuală este de asemenea căutată de oamenii legii. Suspectul nu a fost încă găsit de polițiști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here