fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Prahovenii se plâng în continuare de Spitalul Județean de Urgență Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Prahovenii se plâng în continuare de Spitalul Județean de Urgență Ploiești și de modul în care sunt tratați pacienții. Este și cazul unei tinere care a povestit astăzi pe o rețea de socializare cum a așteptat ore întregi în fața cabinetelor și cum a fost trimisă dintr-o parte în alta a spitalului. Tânăra acuză că nu urgențele sunt o prioritate, ci acei pacienți care au cunoștințe în spital sau care bagă bani în buzunarele personalului. Iată ce spune prahoveanca:

„Spitalul Județean de Urgență Ploiești, luni, ora 8 dimineața, holuri pline. Am petrecut minute bune întrebând dintr-o parte în alta unde ar trebui să așteptăm să ne vadă un doctor. După aproape o oră jumătate de stat în fața cabinetului de ortopedie ne-au trimis în alt corp al clădirii. Urmează alte ore de așteptat. E aproape ora 10 și doctorul nu este aici deși a chemat pacienții de la ora 8. Prioritare nu sunt urgențele, ci oamenii care cunosc un/o asistent/ă, un/o infirmier/ă… sau bagă ceva în buzunar. Nouă, celorlalți, ni se spune să așteptăm fără să știm cât sau pe cine, ni se închid uși în nas sau ne trimit dintr-o parte în alta.
PS: Am văzut un om la vreo 75 ani cu o plasa mare de rafie care trebuia să se interneze. În interval de o oră a fost trimis în patru locuri diferite. Mergea greu… nu l-a ghidat nimeni. L-am văzut din nou puțin mai devreme.
Lucrurile merg circular aici: întrebi și dacă ți se răspunde e vreo voce răstită care spune „așteptați, vă rog!”.
N-am scris ca să mă plâng, vreau să trag un semnal de alarmă.”, a scris tânăra pe pagina sa.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Restricții de trafic la meciul dintre Petrolul și Galați. Ce măsuri se iau

Traficul va fi restricționat duminică, în ziua de Paște, în zona stadionului Ilie Oană, unde se va disputa meciul...
Sari la conținut