fbpx
sâmbătă, mai 4, 2024
spot_img

FOTO – O crimă sălbatică a avut loc în București. Un bărbat și-a ucis soția

Citește Și

- Reclamă -

O crimă a fost sesizată, marți, în jurul orei 17.00, prin sistemul de urgență 112. Polițiștii au fost anunțați că o femeie a fost gasită decedată, în locuința sa, situată în sectorul 3 al Capitalei.

 - Ziarul INCOMOD
Victima – sursa foto: evz.ro

Surse judiciare au precizat, pentru EVZ, că femeia omorâtă (foto stânga), cel mai probabil, în bătaie, are în jur de 50 de ani și locuia în Cartierul Titan.

- Reclamă -

Oficiali din Poliția Capitalei au transmis că victima prezintă mai multe semne de violență la nivelul corpului.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, precizează Poliția Capitalei.

Cadavrul este transportat la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, în vederea efectuării necropsiei.

- Reclamă -
 - Ziarul INCOMOD
Lulu Șerban – sursa foto: evz.ro

Conform unor surse judiciare, criminalul a fost prins în timp ce încerca să fugă din țară. Este vorba despre Lulu Șerban (foto dreapta), de 51 de ani, soțul femeii. El a fost depistat la granița in judetul Teleorman. Ucigașul este recidivist. Ucigașul de neveste! Individul și-a omorât și fosta sotie in anul 1995.

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a emis un mandat de retinere, pentru 24 de ore, pe numele criminalului pentru omor calificat, in stare de recidivă, asupra unui membru de familie. Oficiali din rândul anchetatorilor ne-au dezvăluit că cea a doua soție ucisă se numea Rodica Șerban.

sursa: evz.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut