fbpx
vineri, mai 3, 2024
spot_img

Un poliţist s-a amendat singur după ce a oprit în trafic o tânără care conducea cu viteză

Citește Și

- Reclamă -
Un poliţist rutier din Piteşti s-a amendat singur după ce a oprit în trafic o tânără care conducea cu viteză.

Totul s-a întâmplat pe 23 septembrie 2017, atunci când Mădălina a fost trasă pe dreapta în localitatea Hârşeşti de un echipaj de la Poliţia Costeşti.

Citește și: FOTO – Poliţia a rezolvat cel mai mare caz din istorie al celui care a ucis 49 de femei şi le-a făcut carne tocată

- Reclamă -

Tânăra fusese surprinsă de aparatul radar în timp ce conducea cu 72 de km/h în localitate, motiv pentru care poliţistul a sancţionat-o cu amendă contravenţională.

„Mi-am asumat fapta comisă şi am mers să plătesc această amendă, dar m-am aflat în imposibilitatea achitării deoarece agentul a făcut o mare greşeală”, a declarat Mădălina pentru Observator.

Poliţistul de la Rutieră s-a amendat singur în procesul-verbal
Poliţistul a greşit atunci când a completat procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi şi-a trecut propriul nume în locul destinat numelui contravenientului.

- Reclamă -

„A trecut numele său şi la agentul constatator şi în spaţiul unde trebuia să îl treacă pe al meu, iar la CNP nu a completat deloc. A notat doar seria de la cartea mea de identitate şi adresa. Am considerat că procesul-verbal este nul din moment ce datele sunt eronate”, a precizat Mădălina.

Citește și: Poliţia Română, la un pas de revoltă. Poliţiştilor operativi li s-au tăiat 700 de lei pe lună

În urmă cu câteva zile, Mădălina a mers la Primăria Piteşti pentru a-şi achita taxele şi impozitele pentru acest an, moment în care a descoperit că amenda poliţistului rutier a fost trimisă la primărie pentru executare.

După ce şi-a dat seama de eroare, poliţistul de la Rutieră a modificat numele său cu numele mamei tinerei pe care o oprise în trafic şi a completat CNP-ul mamei pe spaţiul liber, fără să actualizeze şi restul datelor.

- Reclamă -

Tânăra a făcut copii după cele două documente modificate în mod ilegal de poliţistul rutier şi l-a dat în judecată.

Citește și: Șoferul unui utilaj de deszăpezit, prins băut la volan

sursa: rtv.net

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Un bărbat a fost împușcat de polițiști după ce i-ar fi ameninţat cu un topor 

Joi seară, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 4 Poliție au fost sesizați, în jurul orei 22.30,...
Sari la conținut