În ziua de marți, 25.10.2016, în jurul orei 22.35, un echipaj al Poliției Locale Ploiești, în timp ce se afla în patrulare pe strada Anul 1907, a observat două autoturisme care prezentau avarii produse în urma unei coleziuni.

Din discuțiile purtate cu persoanele găsite în zonă, polițiștii locali au aflat că un autoturism marca Volkswagen Polo, în timp ce se deplasa pe strada Anul 1907 pe sensul de mers spre strada Rudului,  a acroșat un alt autoturism marca Volkswagen Golf  ce era staționat în fața unui restaurant, pe care l-a și avariat.

În urma legitimării conducătoarei auto care a produs accidentul, respectiv a numitei G.D., de 44 de ani, cu domiciliul în Ploiești, polițiștii locali au constatat că aceasta vorbea incoerent, emanând un miros puternic de alcool.

Între timp, la fața locului s-a prezentat și un echipaj al Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipale care, în urma testării cu aparatul etilotest, a depistat faptul că șoferița avea o îmbibație de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Persoana în cauză a fost preluată de agenţii Poliţiei Municipiului Ploieşti, pe bază de proces-verbal, în vederea continuării cercetărilor.

Sursa: comunicat de presă Poliția Locală Ploiești

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here