fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Acuzații grave la adresa clinicii medicale private Regina Maria

Citește Și

- Reclamă -

După ce ziarul Incomod a publicat articolul Clipe de coșmar pentru o femeie care și-a dus tatăl la Spitalul Județean de Urgență Ploieștitot mai mulți cititori ne scriu pentru a ne povesti experiențe asemănătoare, tot în cadrul Spitalului Județean, sau chiar și la unele clinici de prestigiu din București.

Unul din mesaje a stat la baza realizării unui nou material despre Spitalul Județean: Noi acuzații cu privire la actul medical din spital: „În loc să te ajute, te omoară”.

- Reclamă -

Astăzi vă prezentăm experiența unuia dintre cititorii noștri la clinica privată Regina Maria din București. Femeia spune că doctorii de aici au fost la un pas de a-i face o operație de care s-a dovedit ulterior că nu avea nevoie. Vezi mai jos mesajul cititoarei:

„Împărtășesc și eu o experiență asemănătoare la CMU clinica privata (Actuala Regina Maria), o clinică pe la Televiziune (Dorobanți, București). Mă dusei și eu ca femeia la analize, Papanicolau, ecografie etc și doi medici de acolo, ginecologul și cel de la ecograf au sărit ca șacalii pe mine cum că aș avea un mare chist pe ovarul drept și unul uriaș la sân și că trebuie urgent să mă opereze, să scoată un ovar, că e jale mare, cum am putut sta așa. Astea au fost toate detaliile lor, referitoare la diagnostic. După care au început să îmi explice cum va fi operația, că bagă pe colo și pe colo și că asta e situația, cu o mare nonșalanță, deși eu eram în șoc. După toate acestea mi s-a spus flegmatic că dacă vreau altă părere a altui medic, „treaba mea!”, mă trimit ei la colegul lor, tot într-un CMU, dar oricum și acela va recomanda aceste două operații urgent. Norocul meu a fost că am ajuns la Municipal, la dr. Horhoianu care m-a calmat și mi-a spus că chisturile mele sunt des întâlnite și se pot trata cu pastile. Și așa a și fost. Așa că aveți grijă oameni dragi, pe unde vă duceți, fiți în alertă și atenți pentru sănătatea voastră. E o junglă!”, ne-a scris cititoarea.

Facem apel tuturor cititorilor noștri care au întâmpinat situații asemănătoare, să nu ezite să ne povestească experiența lor! Totodată, garantăm protejarea identității celor care vor dori acest lucru. Puteți să ne scrieți fie printr-un comentariu la această știre, fie pe adresa de email a redacției, [email protected].

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...