fbpx
joi, aprilie 18, 2024
spot_img

Adrian Rădulescu, fost adjunct al șefului Poliției Prahova, înjură un magistrat: F*tu-l în gură să-l f*t de javră împuțită, de idiot prost – STENOGRAME

Citește Și

- Reclamă -

Saghel Emanuel, Rădulescu Adrian și Constantin Ispas, trei ofițeri cercetați în prezent de DNA pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și operațiuni financiare incompatibile cu funcția, au fost trimiși în judecată în alt dosar de DNA Ploiești. Relațiile de „prietenie” și de colaborare dintre cei trei ofițeri vizați de ancheta Direcției Naționale Anticorupție serviciul teritorial Ploiești relevă și din discuțiile pe care aceștia le purtau telefonic, discuții interceptate de oamenii legii. Pe lângă întâlniri pe care le stabileau la telefon, sau informații pe care și le ofereau, aceștia discutau și despre evenimente din viața lor.

Un exemplu în acest sens este convorbirea dintre Adrian Rădulescu și Constantin Ispas interceptată în data de 4 decembrie 2014, când Rădulescu îi aduce injurii unui magistrat din Câmpina. Discuția denotă o atitudine care lasă mult de dorit din partea unui ofițer de poliție la adresa unui magistrat. „Am ajuns să ne jignim. Prost mai mare ca ăla eu nu am văzut în viața mea”, sunt cele mai „blânde” injurii pe care Rădulescu i le aduce magistratului. În continuarea discuției, fostul adjunct al comandantului IPJ Prahova spune despre magistrat că este comunist, că ar trebui exclus din magistratură, că este nebun, numindu-l javră, idiot și dobitoc. Ispas, la rândul său, spune despre magistrat că este ofițer sub acoperire. Se pare că cel vizat de înjurături este Gheorghe Graure, fost procuror șef al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina. 

- Reclamă -

„F***-l în gură să-l f*t de comunist împuțit. Ăla nu are ce să caute. Ăla trebuie exclus din magistratură. Omul este comunist. (…) Explică-mi și mie cum poate unul să fie pe aceeași funcție în magistratură de 16 ani? Vreau să fac o reclamație pe undeva să-mi explice. (…) Vorba lui Becali, securisto-comunist.”.

Atitudinea lui Rădulescu este cu atât mai sfidătoare cu cât repetă injuriile, afirmând că dorește să se exprime mai clar, „că poate îl mai aude cineva”, inducând astfel ideea că și dacă ar avea telefonul ascultat acest lucru nu-l împiedică să continue cu injuriile la adresa magistratului.

„Ca să mă exprim mai clar, că poate mă mai aude și altcineva. F***-l în gură să-l f*t de javră împuțită, de idiot prost, poate să fie al cui vrea el, că tot prost rămâne și tot țăran.”, spune Rădulescu, căruia Constantin Ispas îi răspunde că magistratul în cauză ar fi ofițer sub acoperire, o acuzație extrem de gravă.

- Reclamă -

„E ofițer sub acoperire a lui… știi tu cine, nu are sens. Poate vrea să se ducă și el la pușcărie cu ăla dar, asta e, cine știe, poate va veni”, îi răspunde Constantin Ispas.

În continuare să prezentăm întreaga stenogramă a discuției. Facem precizarea că stenograma este extrasă din documentele dosarului DNA 150/P/2014 în care au fost trimiși în judecată Emanuel Saghel, Adrian Rădulescu și Constantin Ispas. Atenție! Limbaj licențios!

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk Show. Mafia gunoaielor din Prahova, subiect național ignorat de autorități locale

Mafia gunoaielor din Prahova a ajuns subiect național, dar nici acum nu vedem reacții ferme din partea autorităților.Ziarul Incomod...
Sari la conținut