fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Alegeri la PSD Prahova. Candidat unic pentru șefia organizației. Primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, prezent în sală

Citește Și

- Reclamă -

Prefectul judeţului, Virgiliu Daniel Nanu, a fost ales joi în funcţia de preşedinte al PSD Prahova, cu unanimitate de voturi, după ce a fost singurul candidat pentru acest post la conferinţa de alegeri derulată în Palatul Administrativ.

Deputatul Bogdan Toader, preşedintele organizaţiei judeţene din ultimii ani, a ales să nu mai candideze pentru un nou mandat, optând în schimb pentru funcţia de prim-vicepreşedinte. Tot prim-vicepreşedinte al PSD Prahova va fi şi senatorul ploieştean Radu Oprea.

- Reclamă -

Noii vicepreşedinţi sunt Cornel Nanu, Andrei Ţurcanu, Rodica Paraschiv, Florin Constantin, Rareş Enescu, Georgiana Ardeleanu, Sorin Popa, Bogdan Furtună, Nicoleta Sprâncenatu, Adrian Lungu, Beatrice Gâjman, David Viter, Adrian Bucur, Daniel Şepşi, Răzvan Ursu, Simona-Maya Teodoroiu şi Andrei Nicolae.

La conferinţa de alegeri din interiorul PSD Prahova au participat şi cinci miniştri, Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Lucian Romaşcanu, Marius Budăi şi Alexandru Rafila. Primii doi, care sunt şi prim-vicepreşedinţi la nivel naţional, au venit la Ploieşti direct de la negocierile din coaliţia privind viitoarea componenţă a Guvernului.

În sală, în primul rând, s-a aflat și primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici. Suspendat din PNL, acesta s-a mai aflat în ultima vreme la acțiuni ale social-democraților, iar prezenţa lui alimentează zvonurile privind o eventuală candidatură din partea PSD la alegerile de anul viitor. La finalul confernţei, acesta a schimbat câteva cuvinte cu Mircea Cosma şi Sorin Grindeanu. Totuşi, trebuie menţionat că nu este un lucru neobişnuit ca la o conferinţă de alegeri să participe şi lideri politici din exteriorul partidului respectiv. Joi, printre invitaţi s-au mai numărat deputatul Graţiela Gavrilescu şi primarii PUSL din Băicoi, Măgureni şi Podenii Noi.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...