proiecte europene pnrr ploiesti
Două parcări noi ar putea să apară în următorii ani în Ploieşti. Autorităţile alocă astăzi 340.000 de lei pentru începerea documentaţiilor tehnice aferente celor două obiective de investiţii.

Consiliul Local Ploieşti va dezbate astăzi un proiect de rectificare bugetară, prin care suma de 340.000 de lei, economisită de la lucrări de asfaltare, ar urma să fie alocată către proiectele pentru cele două parcări supraetajate noi. Banii vor merge către documentaţiile tehnice.

Parcări noi, pe Democraţiei şi Dealu cu Piatră

Astfel, pentru proiectul unei parcări noi pe strada Democraţiei, în capătul străzii dinspre centrul Ploieştiului, CL ar urma să aloce 240.000 de lei, dintre care 110 mii pentru studiul de fezabilitate şi 130 de mii pentru realizarea planului urbanistic zonal.

Totoată, proiectul de rectificare bugetară propune alocarea a 100.000 de lei pentru studiul de fezabilitate aferent proiectului de realizare a unei parcări supraetajate în zona Dealu cu Piatră, din Malu Roşu.

Separat de cele două obiective, Primăria Ploieşti a anunţat că vrea să amenajeze o parcare supraetajată, cu o capacitate de circa 160 de locuri, lângă Halele Centrale, în partea dreaptă a platoului, pe zona în care în prezent se află mai multe magazine şi sediul administrativ al SC Hale şi Pieţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here