fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

AUDIO. Funcționar public de la CSM, șantajat cu plângeri la DNA de către directorul Silviu Crângașu

Citește Și

- Reclamă -

Silviu Crângașu, directorul Clubului Sportiv Municipal Ploiești și consilierul personal al primarului Adrian Dobre, este acuzat că șantajează două angajate CSM cu plângeri la DNA pentru a le determina să demisioneze! A trecut aproximativ o lună de când angajatele au reclamat acest lucru în scris și, evident, Silviu Crângașu a negat incidentele. Reporterii ziarului Incomod au intrat însă în posesia unei înregistrări a unei discuții telefonice care confirmă acuzațiile că Silviu Crângașu ar fi amenințat angajați!

Unul din funcționarii de la CSM spune că Silviu Crângașu o șantaja să demisioneze, în caz contrar amenințând că o reclamă la Direcția Națională Anticorupție. În urma unor scandaluri de pe holurile instituției, când Crângașu ar fi țipat la angajați, funcționarul, în urma unor atacuri de panică, și-a luat concediu medical. Ulterior, funcționarul a avut o discuție telefonică cu Silviu Crângașu care a fost înregistrată, în care îi spunea că nu a venit la serviciu pentru că este în concediu medical. Reacția lui Crângașu a fost: „ți-am făcut plângere la DNA”.

Potrivit Art. 207 din Noul Cod Penal:(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).

- Reclamă -

Potrivit unor angajați din cadrul Clubului Sportiv Municipal, Silviu Crângașu dorește ca funcționarul să elibereze respectivul post de jurist pentru a-i face loc unui apropiat de-al său, avocat, pe care dorește să-l angajeze în cadrul CSM.

După ce ziarul Incomod a anunțat seara trecută că are o înregistrare care dovedește șantajul pe care Silviu Crângașu îl exercită asupra funcționarului public, viceprimarul Cristian Ganea a anunțat astăzi că-i va face referat directorului. Detalii aici!

Primarul Adrian Dobre a evitat subiectul și nu a răspuns la telefon și nici la sms-ul prin care un jurnalist de la Incomod i-a cerut un punct de vedere referitor la aceste acuzații, deși Silviu Crângașu este consilierul său personal, detașat la conducerea CSM. Nu este pentru prima dată când primarul care invocă o transparență totală în Primăria Ploiești nu răspunde solicitărilor sau întrebărilor jurnaliștilor de la Incomod. Detalii aici!

- Reclamă -

La momentul la care cele două angajate l-au reclamat pe Silviu Crângașu că le amenință cu plângeri la DNA, reamintim că acesta a negat acuzațiile:

„Cum să trimit un om la DNA, pe ce? Doamne ferește, păi la DNA trebuie să ai niște probe temeinice, ca să te duci la DNA. Asta o să constate comisiile, știu eu, să vedem, să administrăm probele pentru care noi nu am fost reprezentați în instanță, motivul pentru care am angajat avocat atâta timp cât noi avem serviciu juridic.”, declara Silviu Crângașu la momentul respectiv pentru ziarul Incomod.

Iată acum dovada faptului că Silviu Crângașu nu numai că a mințit reporterii ziarului, dar a și amenințat funcționarul public cu plângere la DNA:

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...