fbpx
luni, mai 29, 2023

Averea lui Vlad Oprea, primarul din Sinaia audiat astăzi la DNA Ploiești în calitate de suspect

Citește Și

- Advertisement -

Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, are ultima declarație de avere postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate în luna ianuarie a anului 2015. Din document reiese că mare parte din averea edilului a primit-o moștenire.

Astfel, Oprea deține un teren intravilan în Sinaia, în suprafață de 500 m, primit moștenire în 2012. Edilul mai are trei terenuri agricole în județul Ilfov, de asemenea primite moștenire în același an. Deține și două apartamente în Sinaia, ambele cumpărate, unul în suprafață de 205 mp, iar cel de-al doilea de 61,34 mp. Mai are o casă în Ilfov, primită tot moștenire, în suprafață de 191 mp.

- Advertisement -

Vlad Oprea deține două autoturisme, un Mazda, an de fabriație 2009 și un Mercedes, fabricat în 1968, ambele autoturisme fiind cumpărate.

Cât despre conturile sale, Oprea menționa la momentul respectiv conturi curente, carduri de cumpărături, depozite și fonduri private de pensii în valoare de aproximativ 179.500 lei, 10.000 dolari și 4.300 euro.

Singurul venit declarat este indemnizația de primar, în cuantum de 45.870 lei anual, adică o medie de 3.800 lei lunar.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta