Ziarul Incomod a demarat o campanie prin care vă prezentăm averile aleșilor locali ploieșteni. Rând pe rând, în ordine alfabetică, vă prezentăm ce averi au declarat consilierii locali ai Ploieștiului că dețin.

Vlad Nicolae Frusina, consilier local din partea Partidului Național Liberal (PNL), are ultima declarație de avere publicată pe site-ul primăriei din data de 24 noiembrie 2020.

Potrivit documentului, acesta nu deține niciun fel de terenuri sau clădiri și nici mașini.

Vlad Frusina a declarat că nu deține bijuterii sau obiecte de artă a căror valoare să depășească 5.000 de euro și că nu are nici cont bancar, card de credit sau depozit care să depășească 5.000 euro.

Consilierul local nu deține plasamente sau investiții, în schimb a declarat că a făcut un împrumut la IFN PROLEASING SA, în valoare de 45.000 euro.

La categoria venituri realizate în ultimul an fiscal, Vlad Frusina spune că a încasat un salariu de 10.000 lei (aproximativ 830 lei lunar) ca reprezentant vânzări la o societate, iar soția sa a încasat 18.000 lei (1.500 lei lunar), ocupând aceeași funcție la o altă firmă.

La aceeași categorie, Frusina a declarat și indemnizația de consilier local, în valoare de 5.465 lei (aproximativ 455 lei lunar) și alocația copilului, în valoare de 1.800 lei.

Potrivit declarației de interese nu deține acțiuni la nicio societate comercială, însă este membru în consiliul de administrație al mai multor școli și grădinițe din oraș, fără a încasa beneficii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here