Elena Udrea2

Elena Udrea2Avocatul Elenei Udrea a contestat legalitatea votului acordat în Camera Deputaţilor pentru urmărirea penală şi arestarea Elenei Udrea în dosarul Gala Bute.
Marius Striblea, avocatul Elenei Udrea, spune că votul acordat de deputaţi pentru urmărirea penală şi arestarea Elenei UDrea nu a fost unul legal.

“Statutul deputaților și senatorilor prevede că în astfel de situații votul se dă cu majoritatea membrilor camerei învestite cu această cerere (…). Asta înseamnă că din cei 396 de deputați (…) trebuiau să voteze 199 cel puțin pentru această cerere. După cum știți, au votat doar 170. (…). Orice vot care nu întrunește această majoritate se consideră vot împotrivă, prin urmare am arătat procurorilor că această hotărâre este invalidă și de fapt este o hotărâre de respingere. Deocamdată am afirmat acest lucru și am cerut să acționeze în consecință, să vedem ce or să spună procurorii. Avem și proceduri parlamentare de care vom uza și ne vom adresa cu siguranță și judecătorului, în măsura în care se va face propunere de arestare pe aceste trei presupuse fapte de luare de mită”, a explicat Marius Striblea.

sursa: realitatea.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here