fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

Bărbat jefuit de 76.000 de euro de două femei pe care le-a întâlnit la gară. I-au dat să bea până l-au lăsat inconștient

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale au fost sesizați de către un bărbat, cu privire la faptul că, duminică, 3 decembrie, în jurul orei 13.00, în timp ce se afla împreună cu două femei pe bulevardul Gării, din municipiul Brașov, acestea i-ar fi sustras aproximativ 76.000 de euro și bijuterii din metal galben.

Bărbatul a mărturisit că a băut într-un bar cu cele două femei până a leșinat. Când și-a revenit a descoperit că din borsetă i-au dispărut toți banii, iar de la gât îi lipsea un lanț de aur, dar și alte bijuterii de valoare pe care le avea la el.

- Reclamă -

”În urma verificărilor efectuate, polițiștii au clarificat împrejurările descrise în sesizare și au stabilit faptul că, la data menționată, în timp ce se afla în zona Gării, persoana vătămată ar fi fost abordată de două femei, care i-ar fi propus să întrețină relații sexuale.

Întrucât a acceptat propunerea, bărbatul s-ar fi deplasat împreună cu cele două femei într-un loc retras, din proximitatea Gării Brașov, unde a fost determinat să consume băuturi alcoolice până la inconștiență. 

După ce și-ar fi revenit, bărbatul a constatat faptul că, din borseta pe care o purta, lipseau 76.000 de euro, precum și faptul că îi lipsesc bijuteriile din metal galben, respectiv un lanț cu medalion, brățară și inel”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

- Reclamă -

De la momentul sesizării, polițiștii au desfășurat activități operative de investigare, inițial pentru stabilirea identității persoanelor bănuite și ulterior, prin efortul comun depus de către polițiști și procurorul de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, pentru documentarea activității infracționale, depistarea femeilor și recuperarea prejudiciului, arată sursa citată.

Astfel, marți 5 decembrie, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Brașov, Serviciul Criminalistic Brașov, Secția 1 Rurală Feldioara și Postul de Poliție Dobârlău din cadrul I.P.J. Covasna, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Brașov au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la locuințele celor două femei, unde au fost descoperite mai multe bunuri și bijuterii, precum și aproximativ 3.000 de euro.

În urma perchezițiilor, a fost depistată una dintre femeile cercetate pentru comiterea faptei, de 43 de ani, iar despre cea de-a doua femeie, de 20 de ani, polițiștii au stabilit că se sustrage urmăririi penale.

”La aceeași dată, în municipiul Toplița, în urma unui complex de activități desfășurate, cu implicarea procurorului de supraveghere din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și cu sprijinul Poliției Municipiului Toplița, a fost depistată și cea de-a doua femeie. În urma verificărilor, asupra tinerei au fost descoperiți aproximativ 51.000 de euro”, arată sursa citată.

- Reclamă -

După administrarea probatoriului, polițiștii au dispus reținerea femeilor și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Braşov, pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate de Poliția Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiuni de „furt calificat”, activități aflate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut