Un bărbat de 41 de ani din Ploiești care a vandalizat mai multe autoturisme într-o parcare din oraș în luna martie a fost identificat. Acesta a produs pagube în valoare de 1.500 de euro.

Bărbatul bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de distrugere a fost identificat de către polițiștii din cadrul secției nr. 2 de Poliție Ploiești.

Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a vandalizat în luna martie mai multe mașini din parcarea amenajată în spatele unui bloc de pe strada Republicii. Acesta a zgâriat două portiere, a tăiat o anvelopă și a rupt ștergătorul unui autoturism, prejudiciul cauzat în urma infracțiunii fiind de 1.500 de euro.

“În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată de polițiști ca fiind un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiu.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr.2 de Poliție Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Prahova. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here