Executivul primăriei își bate joc în continuare de SC Transport Călători Express S.A.! Se pare că toți cei care au atribuții în acest sens refuză să avizeze plata banilor către TCE, deși s-au făcut deja trei ședințe de Consiliu Local în care s-a votat acest lucru!

Primul care a fugit de responsabilitate a fost primarul Adrian Dobre. În timpul ultimei ședințe de Consiliu Local, Viorel Boștină, directorul Direcției Economice din cadrul Primăriei, le-a spus consilierilor că nu este necesară viza CFPP, fiind posibil ca plata să poată fi efectuată și doar din dispoziția primarului. Acest lucru se pare că nu i-a convenit primarului Adrian Dobre care, potrivit unor surse din primărie, intenționează să-l schimbe pe Boștină din funcție. În paralel, aflând de acest lucru, se pare că Boștină a luat decizia de a pleca înainte de a fi demis de primar, tot potrivit unor angajați ai aparatului administrativ. Întrebat astăzi de reporterii Incomod pe holurile primăriei de banii care trebuie plătiți către TCE, primarul Adrian Dobre a răspuns din mers că “se virează la un moment dat”.

Revenind la Viorel Boștină, angajații din primărie spun că acesta este în concediu medical dar, cu toate acestea, s-a prezentat astăzi la birou. Se pare că Boștină se va folosi de faptul că este în concediu medical doar dacă i se va cere să-și asume răspunderea pentru plata banilor către TCE.

Mai mult decât atât, pentru ca responsabilitatea plății să fie pasată și mai mult, consilierul primarului Eugen Prună ar fi decis la Monica Antonescu, angajată în cadrul Direcției de Patrimoniu, să fie detașată prin dispoziția primarului la Direcția Economică, unde i se va da viza CFPP. Potrivit unor surse din primărie, aceasta nici măcar nu este compatibilă cu atribuțiile de viză CFPP, dar acest lucru nu contează pentru cei care au orchestrat venirea ei cu scopul clar de a o convinge să își asume plata de la primărie către TCE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here