talharie catuse infractor
Foto cu caracter ilustrativ
Un bătrân de 81 de ani din Ploiești a fost atacat pe un bărbat de 31 de ani în scara blocului, duminică, în plină zi. Agresorul a vrut să-i ia portofelul. Bătrânul a fost salvat de un trecător care a văzut întreaga scenă. 

Tentativa de tâlhărie a avut loc în scara unui bloc aflat pe strada Rapsodiei, din Ploiești, duminică, potrivit unor surse. Agresorul a fugit, în momentul în care în apărarea bătrânului a intervenit un ploieștean de aproximativ 50 de ani.

A fost însă identificat de polițiștii care au efectut și percheziții în acest caz.

Agresorul de 31 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

“Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției de Poliție nr.2 Ploiești au identificat un bărbat în vârstă de 31 de ani din Ploiești, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

În fapt, la data de 29 august a.c., în jurul orei 11:20, prin întrebuințare de violențe ar fi încarcat să deposedeze de portofel, în scara unui bloc din municipiul Ploiești, un bărbat în vârstă de 81 de ani, fiind oprit din acțiunea sa de o persoană care se afla în apropiere.

În vederea probării activității infracționale, ieri, 2 septembrie a.c., polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție,  persoana bănuită fiind condusă la sediul unității de poliție.

În urma probatoriului administrat, față de bărbat a fost dispusă măsura reținerii și ulterior măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale”, a transmis IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here