Un adolescent de 17 ani a furat din casa unei femei din Bărcănești bani și bijuterii, valoarea totală a prejudiciului fiind de 90.000 de lei. 

Hoțul este din Bârlad și a reușit să ia din casă 30.0000 de lei și bijuterii în valoare de 60.000 de lei. Fapta s-a petrecut pe 1 septembrie.

Acesta a fost însă prins repede, a doua zi, în orașul Tecuci. Individul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

“Politiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi efectuează cercetări intr-o cauză penală privind săvârșirea infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 16:30, polițiștii au fost sesizați de către o femeie din Bărcănești cu privire la faptul că, persoane necunoscute i-ar fi sustras din locuință suma de aproximativ 30.000 de lei și bijuterii, valoarea prejudiciului total fiind de 90.000 de lei.

în urma activităților investigativ-operative desfășurate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Tecuci, s-a reușit depistarea persoanei bănuite de comiterea faptei, pe raza municipiului Tecuci, jedețul Galați, fiind vorba de un tânăr în vârstă de 17 ani.

În baza probatoriului administrat, la data de 2 septembrie a.c., față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Blejoi în vederea documentării întregii activități infracționale”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here