fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

Candidat surpriză anunțat de România în Acțiune pentru Primăria Ploiești

Citește Și

- Reclamă -

Simona Dolniceanu, directorul Serviciului Public Finanțe Locale Ploiești, va fi candidatul partidul România în Acțiune pentru funcția de primar al municipiului. Anunțul oficial a fost făcut luni.

Conducerea partidului România în Acțiune a prezentat-o public, într-o conferință de presă organizată luni, pe Simona Dolniceanu drept candidatul formațiunii pentru Primăria Ploiești la alegerile locale care ar urma să aibă loc pe 9 iunie.

- Reclamă -

Aceasta conduce de peste 10 ani „Fiscul” local și a fost prezentată de președintele partidului, Mihai Apostolache, drept „un om cu suflet de înger” și un „profesionist” care cunoaște sistemul administrativ și care „poate să acționeze din primul moment al mandatului”. „Este un om care a demonstrat că știe ce înseamnă management public în administrația locală, un om care poate să unească comunitatea ploieșteană, un om care va aduce bucuria în întreaga comunitate”, a adăugat Mihai Apostolache.

Simona Dolniceanu: „Pot să mă apuc de treabă din prima zi de mandat”

„Nu vin să critic, nu caut vinovați, eu vin doar să construiesc. Vin cu o echipă minunată și ne asumăm împreună un proiect nebunesc, de a face din Ploiești ceea ce merită să fie. Voi lucra cu oamenii din Primărie, mare parte dintre ei sunt profesioniști desăvârșiți și sunt convinsă că marea lor majoritate o să fie fericiți că voi lucra cu ei, pentru că știu ce fac ca șef, că mă implic, că muncesc cot la cot cu ei. Toate resursele Ploieștiului trebuie concentrate pentru a-l revigora”, a declarat Simona Dolniceanu.

„Vin cu o expertiză de peste 23 de ani în administrație. Am arătat ce pot face ca șef de instituție, sunt 14 ani în care am construit într-o anumită instituție și am o machetă de proiecte realizate, iar managementul pe care l-am folosit în această instituție îl pot folosi în funcția de primar. Eu pot să mă apuc de treabă din prima zi de mandat, nu am nevoie de ani pierduți în învățat administrație și management, pentru că știu ce am de făcut și credeți-mă că fiecare zi pierdută costă Ploieștiul, pentru că Ploieștiul este bolnav, este palid și trist, iar eu pot să-i aduc roșul în obraji, cu echipa asta, prin planuri urbanistice unitare, prin regulamente clare prin care să renovăm fațadele clădirilor și să le iluminăm cum trebuie, prin materializarea visurilor copiilor noștri, care nu vor numai școli unde să meargă, ci vor școli unde să se simtă bine, unde să fie copii, unde să fie veselie. Ploieștiul, din păcate, este astmatic, iar noi trebuie să-l facem să respire, prin sport, prin evenimente în aer liber, trebuie să scoatem copiii din casă, trebuie să plantăm copaci, mai ales în zonele industriale, trebuie să avem mai mult verde, trebuie să revitalizăm sistemul sanitar”, a mai afirmat candidatul partidului România în Acțiune.

- Reclamă -

VIDEO – Partidul România în Acțiune și anunțat primii patru candidați din Prahova

Aceasta a mai anunțat că în perioada de campanie electorală își va suspenda contractul de director al Serviciului Public Finanțe Locale.

„Trebuie regândite strategiile de dezvoltare. Am vorbit prea mult timp numai despre gunoaie, gropi și petice de iarbă. Trebuie să gândim Ploieștiul la un nivel macro, trebuie să-l dezvoltăm pe orizontală prin zona metropolitană, trebuie să facem parteneriate publice-private și în felul acesta vom lăsa bugetul local să respire, dar vom face și investițiile pe care le vor ploieștenii. Vreau să facem sport, vreau să ieșim în aer liber. Vorbim și de gropi și de asfaltări, dar alea sunt «by default» într-un oraș european. Vreau să dezvoltăm Ploieștiul, însemnând arhitectural, sănătate, spații verzi, curățenie”, a adăugat Simona Dolniceanu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Primăria Ploiești cumpără 150 de urne de votare

Primăria Ploiești a lansat proceduri de achiziție pentru a cumpăra urne de votare, dar și pentru organizarea secțiilor de...
Sari la conținut