fbpx
vineri, septembrie 22, 2023
21.3 C
Ploiești
spot_img

Candidatură surpriză la Primăria Ploiești, în 2016

Citește Și

- Reclamă -

primarieA fost scandal aseară, în Biroul Teritorial Permanent al PNL Prahova, cînd s-a încercat votarea unor noi adeziuni în partid. Tot aseară, un consilier judeţean a anunţat că va candida la Primăria Ploieşti în 2016.

Principalul contestatar al validării unor noi adeziuni a fost consilierul judeţean Marius Fenichiu, vicepreşedinte al PNL Prahova, care de altfel a fost demis din funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene.

- Reclamă -

La scurt timp, pe pagina consilierului judeţean a fost postat şi un mesaj în care acesta explică de ce anume nu a fost de acord cu venirea unor parlamentari în filiala PNL Prahova. Este vorba de parlamentarii Alexandri Nicolae, Dragoş Gunia şi Andrei Volosevici. Totodată, Marius Fenichiu anunţă că intenţionează să candideze în 2016 la funcţia de primar al municipiului Ploieşti. Iată mesajul:

„În şedinţa de ieri a Biroului Permanent Teritorial, copreşedintele PNL Prahova, Ion Luchian, m-a demis din funcţia de secretar general adjunct al PNL Prahova. Decizia domniei sale are la bază opţiunea mea de a nu fi de acord cu venirea unor parlamentari traseişti în filiala PNL Prahova. În speţă, este vorba despre domnul deputat Nicolae Alexandri, pentru a cărui revenire în Partidul Naţional Liberal m-am opus. Rămân consecvent principiilor mele, în ceea ce priveşte traseismul politic, şi îi asigur pe membrii PNL Prahova că vor avea în mine un partener imuabil.

Totodată, în şedinţa de ieri mi-am anunţat intenţia de a candida în 2016 la funcţia de primar al Municipiului Ploieşti. Mai multe detalii veţi afla în curând.

- Reclamă -

Vicepreşedinte PNL Prahova,

Ion-Marius Fenichiu”

Sursa: www.observatorulph.ro

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Foto exclusiv – Traficant de droguri prins în flagrant în Ploiești

Polițiștii BCCO Ploiești au organizat în această după-amiază un flagrant în zona Caraiman din Ploiești.Un traficant de droguri...