Pe vremea când în Ploiești fostul primar Iulian Bădescu vorbea despre amenajarea unui spital de pediatrie în clădirea Petrom din centrul municipiului, a fost înființată Fundația “Copiii noștri”, care urma să strângă banii pentru acest proiect.

În 2013 a fost organizat chiar și un concert caritabil pe stadionul “Ilie Oană”, de strângere de fonduri prin acest ONG.

Deși în clădirea respectivă nu se va mai amenaja niciun spital de pediatrie, fundația respectivă încă mai este activă și adună în continuare bani pentru un spital pentru copii.

În cadrul ședinței de Consiliu Local de săptămâna viitoare, reprezentanții fundației vor prezenta un raport de activitate cu privire la ultimul an. Din respectivul document reiese că au avut loc discuții cu reprezentanți ai Ministerului Sănătății, ai unor organizații non-profit și ai unor spitale, toate cheltuielile fiind suportate din venituri proprii și din “contribuții bănești benevole ale unor apropiați”.

Cu toate acestea, în anul 2014, s-au strâns 34.210 lei, dar s-au cheltuit 22.210 lei. În luna aprilie a acestui an urmează să fie depus bilanțul aferent pentru anul 2015.

În document este precizat, însă, că la data de 31.01.2016, soldul contului Fundației “Copiii noștri” era de 400.759,56 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here