Ziarul Incomod demarează astăzi o campanie în care vom face publice averile aleșilor locali din Ploiești. În primul episod al acestei serii începem cu primarul Adrian Dobre, care, potrivit declarației de avere completată pe data de 7 iulie 2016, nu are niciun fel de averi, bunuri adunate sau conturi în bănci, ci doar datorii.

Singurele venituri ale edilului, în anul 2015, la care se referă declarația completată anul acesta, au fost indemnizațiile de la Consiliul Județean Prahova (10.136 lei anual), de la Hidro Prahova (indemnizație AGA 1.190 lei anual) și de la Parcul Industrial Bărcănești (indemnizație AGA 1.408 lei anual), ceea ce arată că Dobre a câștigat în 2015 suma de 12.734 lei, adică o medie lunară de 1.060 lei. Pe lângă veniturile din indemnizații, Dobre a specificat în declarație și veniturile soției, de aproximativ 1.700 lei pe lună, dar și un venit din chirii, de 240 lei anual.

În declarația de avere a acestuia nu sunt precizate terenuri, clădiri, autovehicule, conturi bancare sau bijuterii care s-ar afla în posesia acestuia. În schimb, primarul Dobre are datorii în valoare totală de 26.500 de euro, după ce a făcut trei credite la ING Bank.

Ziarul Incomod vă va prezenta, zilele următoare, averile celorlalți aleși locali.

Iată mai jos declarația de avere a primarului Adrian Dobre:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here