fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Ce spun reprezentanții Synevo despre cazul ploieștencei care a aflat că are cancer din analize pe care nu le-a făcut (FOTO-DOCUMENT)

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

O ploieșteancă a trecut prin momente de groază după ce a primit rezultatul unor analize pe mail, din care ieșea că are cancer. Femeia susține că nu și-a făcut analize anul acesta în laboratorul Synevo din Ploiești, de unde a primit buletinele respective pe numele și CNP-ul ei, dar cu toate acestea a primit în două rânduri buletine de rezultate din care reieșea că suferă de cancer mamar.

Întreaga poveste AICI.

- Reclamă -

Potrivit ploieștencei care a sunat la secția Oncologie a Spitalului Schuller pentru a se interesa de această eroare, în cadrul unității spitalicești era internată o altă femeie cu același nume, care făcea citostatice și a fost externată pentru că nu primise rezultate analizelor.

Punctul de vedere al reprezentanților Spitalului Schuller AICI.

Femeia s-a îngrijorat în momentul în care au fost efectuate analize pe numele său din cauza faptului că acestea ar putea fi decontate prin Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, ea fiind salariată.

- Reclamă -

Reporterii noștri au solicitat un punct de vedere CAS Prahova, reprezentanții instituției susținând că nu se află în relație contractuală cu Synevo, laboratorul unde au fost efectuate analizele, drept urmare nu este posibilă decontarea.

Răspunsul integral al CAS aici.

Pe de altă parte, reprezentanții laboratorului susțin că Synevo România doar a preluat informațiile primite (nume, prenume, CNP) pe o fișă de analize completată în prealabil în Spitalul Schuller care nu aparține companiei, eroarea nefiindu-le imputabilă. Totodată, în punctul de vedere emis redacției noastre, Synevo menționează că procedura de lucru a urmat un curs obișnuit, astfel încât rezultatul a fost trimis automat din sistemul informatic pe adresa de mail declarată anterior de persoana cu CNP-ul respectiv (n.r.: femeia care ne-a sesizat situația) înregistrat la primirea cererii de analize.

Iată răspunsul integral:

- Reclamă -

12722213_10209247210596213_604054997_o - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut