Sursa foto: ziarulclujean.ro

În urma articolului referitor la cazul prezervativelor găurite găsite în magazinele din Cluj, Compania Durex ne-a trimis un punct de vedere pe adresa redacției:

„Durex a luat la cunoștință din mass-media situația referitoare la prezervativele sparte și expirate puse în vânzare în Cluj, reclamată de un consumator și adusă la cunoștință Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Cluj.

Ca urmare a verificărilor compania aduce la cunoștința publicului larg că prezervativele Durex Extra Safe aferente celor patru loturi identificate de autoritățile din Cluj nu au fost produse și nici puse pe piață de către Durex, acestea fiind produse contrafăcute.

Citește și Prezervative găurite la vânzare în magazinele din România – VIDEO

Durex își exprimă interesul pentru un dialog deschis cu autoritățile și consumatorii pentru a preveni și stopa fenomenul produselor contrafăcute și stă la dispoziția acestora pentru orice informații necesare pentru a facilita investigațiile. Mai mult, compania susține autoritățile vamale românești prin derularea periodică de sesiuni de instruire a personalului în vederea creșterii gradului de conștientizare asupra acestei probleme, dar și a identificării și confiscării produselor contrafăcute.

Calitatea și siguranța produselor, precum și sănătatea oamenilor, reprezintă o prioritate majoră pentru Durex compania fiind implicată în mod activ în lupta împotriva celor care pun pe piață produse contrafăcute și a celor care îî sprijină. Prezervativele autentice Durex sunt de calitate superioară, acestea trecând print-un proces amplu de testare a siguranței și calității înainte să ajungă pe piață și la consumatori. De asemenea, prezervativele autentice Durex sunt fabricate cu respectarea întocmai a legislației și standardelor aplicabile”, a răspuns compania Durex.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here