fbpx
marți, februarie 20, 2024
spot_img

Ce spunea George Buhnici despre body shaming în urmă cu o lună, când Zoso l-a făcut „dolofan”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

George Buhnici a stârnit revolta oamenilor în social media după ce a spus într-un interviu pentru XNS că la mare nu vrea să vadă pe plajă „celulită și vergeturi”. Însă, chiar vlogerul îi atrăgea atenția lui Vali Petcu, cunoscut sub pseudonimul Zoso, că ar trebui să aibă un comportament matur, demn de un bărbat care are 40 de ani, în momentul în care acesta l-a catalogat pe Buhnici pe fiind „dolofan”, transmite hotnews.ro.

Pe 19 iunie, Buhnici i-a transmis lui Zoso că nu ar trebui să își bată joc de înfățișarea unei persoane, acuzându-l de body shaming, adică umilirea unei persoane pentru aspectul său fizic.

- Reclamă -

Atunci, Buhnici susţinea într-un clip postat pe canalul său de YouTube că Zoso l-a făcut dolofan, părând afectat de jignirea pe care a primit-o din partea colegului de breaslă.

„Buhnici şi Cadar se înţeleg bine pentru că sunt dolofani amândoi. Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentrru pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată”, îi spunea Georghe Buhnici lui Zoso.

„Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii”, adăuga Buhnici, amintind de momentele în care elevii făceau miştouri în şcoala generală de colegii lor mai corpolenţi.

- Reclamă -

Mesajul lui Buhnici a venit ca o replică după ce Zoso postase o filmare de o oră și 23 de minute numită „The Buhnici Files”, în care îl acuza pe vloger că nu citează sursele în cadrul recenziilor, preia idei ale altor vlogeri pe care le prezintă ca fiind originale și nu marchează explicit publicitatea, mințint publicul. Zoso şi-a motivat demersul prin dorinţa sa de a „profesionaliza influencerii de toate felurile” – puteţi să vizionaţi mesajul aici.

George Buhnici a demontat acuzaţiile lui Zoso într-un videoclip de pe Youtube, pe care îl puteţi vedea aici.

Doar o lună mai târziu, aflat la Neversea, George Buhnici a susținut într-un interviu dat pentru Xtra Night Show că cei care merg la mare vor să vadă „piele fără vergeturi”, îndemnându-le pe fete să meargă la sală: „Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”. Buhnici a mai spus că el are „noroc” pentru că soția sa „arată ca o minoră”.

După ce a fost criticat dur de internauți, Buhnici a încercat să se scuze pe blog într-un text intitulat „pedofilia este o crimă. Obezitatea, o problemă de sănătate publică”.

- Reclamă -

El spune că este „norocosul soț al unei femei frumoase”, alături de care trăiește din 2007 și că, din cât se pricepe, „femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente”:

  • „Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede. E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.
  • Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin”.

Buhnici a concluzionat: „Pedofilia este inacceptabilă, e o crimă și trebuie pedepsită! Îmi iubesc soția și încurajez pe fiecare să aibă grijă de sănătatea lui. Nu mă voi opri să spun ce gândesc dar voi fi mult mai selectiv cu locurile unde vorbesc. O să îmi aleg cuvintele mai cu grijă dar nu pot opri trolii. E treaba fiecăruia să gândească pentru el. Nu luați de-a gata nimic de pe internet și dacă vreți punctul meu de vedere, scrieți-mi direct pe contact at buhnici.ro”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut