Un accident cumplit s-a produs noaptea trecută pe DN 72 A care leagă Ploieștiul de Târgoviște. O mașină în care se aflau cinci tineri a intrat pe contrasens și s-a lovit frontal de un TIR. Din nefericire, niciunul dintre cei cinci nu a mai avut nicio șansă, aceștia fiind declarați decedați de echipajele de la ambulanță. Cele cinci victime aveau vârste cuprinse între 18 și 20 de ani.

Din primele cercetări se pare că viteza, condițiile meteo și carosabilul umed ar fi contribuit la producerea acestui accident. Impactul a fost foarte violent.

Toți cei cinci erau din comuna Ariceștii Rahtivani, a declarat, pentru Telegrama.ro, primarul localității, Alexandru Cristea. “Comunitatea este șocată. Este o durere uriașă. Toți tineri, toți prieteni, unii dintre ei erau singuri la părinți. Din câte am aflat, se întâlniseră aseară, după ce unul dintre ei se întorsese dintr-o excursie în străinătate. Au stat la o cafea aici, la un restaurant în localitate, iar după ce acesta s-a închis, au plecat spre Ploiești”, a povestit primarul. Edilul spune că îi cunoștea pe toți și nu-și închipuie cum s-a întâmplat o asemenea nenorocire.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here